Slide 1

Slide 4

Previous Next

På Facebook

Bibelundervisning er på Facebook!
Følg med å få oppdateringer på Bibelundervisning sin Facebook side!

Få oppdatering om ny undervisning

Få oppdateringer

* Må fylles ut
 

Gi en gave/støtte

Seminar

Meld deg på seminar og oppdatering

    Mer informasjon!

* må fylles ut
 

Gud er kjærlighet!
Det er ingen frykt i kjærligheten. Men den fullkomne kjærligheten driver frykten ut.

-- Apostelen Johannes

En viktig tjeneste!

Opprettet fredag 04. oktober 2019 17:22 Publisert


Denne tjeneste og det vi ellers gjør her jeg jobber i Nord-Thailand er en viktig tjeneste som når ut til og hjelper mange mennesker.

Du kan også være med på å hjelpe og støtte oss i dette! 

I arbeidet og undervisningen jeg gjør på nettsidene mine og i tjenesten jeg gjør som misjonær i Nord-Thailand er jeg veldig avhengig av å bruke en Mac/PC for å redigere video, bilder, nettsider og ellers mye av det jeg gjør.

Min 6 år gamle iMac (bildet) kortsluttet for en måned siden og den er umulig å reparer. Jeg trenger nytt utstyr til minst 10 000kr.

Hvis du skulle ønske å støtte meg og oss i dette, kan du gi en gave ved å bruke Vipps på 90090354 eller kontonr. 9710 27 46787

Se også denne siden

Les mer: En viktig tjeneste!

Undervisning på Podcast/Spotify/Facebook/YouTube/Vimeo

Opprettet fredag 04. januar 2019 00:00 Publisert

På denne siden kan du abonnere på ukens Podcast på www.bibelundervisning.com!

Nytt! Du kan nå lytte til undervisningen på Spotify!


Du kan abonner på ukens undervisning (Podcast) her!
iTunes
SpotifyPå Video!
Jeg har ikke iTunes podcast på video (da dette tar for mye plass på min server), men hver uke legger jeg ut en video på sidene mine. 

YouTube
Jeg har videoer på YouTube. (Trykk gjerne på Abonner knappen på siden som kommer opp)

Vimeo
Se mine undervisnings videoer på Vimeo også
Du kan også abonnere på mine videoer på Vimeo

Facebook
Jeg legger også ut videofilene hver uke på Facebook siden: Bibelundervisning. Følg gjerne denne siden også.


Les mer: Undervisning på Podcast/Spotify/Facebook/YouTube/Vimeo

Visjonen

Opprettet torsdag 22. september 2005 19:41 Publisert

Gode nyheter for de knuste hjerter - Visjonen

Siden jeg var i tenårene har jeg hatt en visjon, og det er å være med på å gjenopprette de som opplever å ha knuste hjerter og liv. De som har opplevd at livet har gått i stykker for dem, de som har opplevd avvisning og hjertesorg, og de som bærer på følelsen av at de ikke har verdi.
Jeg faktisk funnet ut at dette er tilfelle for det fleste av oss, men mange er flinke til å skjule det eller til og fornekte det. Eller vi tenker at det ligger bak oss, og vi ser ikke at det påvirker oss, selv den dag i dag.

Siden begynnelsen av tyveårene, da jeg begynte å undervise litt, har fokuset mitt indirekte vært mye på dette i min undervisning, men jeg har ikke konkret hatt en undervisning eller hatt fokuset veldig på dette, da Gud trengte å gjenopprette mye i mitt hjerte også.

Fra begynnelsen av 2000 tallet har jeg jobbet med et folkeslag fra Myanmar (Burma) kalt shanfolket. Jeg har i hovedsak jobbet med de som har opplevd knuste liv, og er i en vanskelig situasjon i livet. Mange av dem har enten rømt hjemlandet på grunn av borgerkrig, selv om ting har forandret seg noe i Myanmar, er det fremdeles mange interne konflikter og kriger den dag i dag, eller de søker over til Thailand på grunn fattigdom i hjemlandet.
De som er fattige i en buddhistisk kultur blir også ofte sett ned på som mindre verdt, og har en dårlig karma. En dårlig karma vil si at de bærer med seg en forbannelse.
I en buddhistisk tankegang betyr det en forbannelse fra et tidligere liv, de tror på reinkarnasjon, at de har levd flere liv, og det kan være noe kriminelt eller dårlig oppførsel som de hadde, som gjør at de er i den situasjonen de er i nå.

Etter at jeg giftet meg, januar 2016, med et kvinne fra dette folkeslaget som jeg har jobbet med siden begynnelsen av 2000 tallet, shanfolket, har dette fokuset blitt lagt meg ennå mer på hjerte.

Jeg oppdaget blant annet at min kone hadde det samme hjerte og visjonen: Om å gjenopprette de knuste hjerter.
Hun har selv erfaring av å bli avvist både fra familie og venner, men også ved utroskap og bli totalt forlatt med to små barn av en tidligere mann. Men Gud har også gjenopprettet henne på mange måter, selv før vi ble gift.
Jeg har også sett at  mye av rot problemet til mange gale ting, som miss-bruk av alkohol og narkotika, som blant annet mange shanfolk sliter med, har sin grunn i erfaring med brutte hjerter, et knust liv og oppløste familier.

Jeg selv har også en del erfaring med avvisning, og Gud har ledet meg gjennom en helbredelsesprosess de siste 10-15 årene, og jeg har sett at det er mange faktorer som henger sammen.
Jeg var blant annet veldig syk. Jeg hadde alle slags matallergier i nesten 10 år. Jeg hadde mye hodepine, svimmelhet, sov dårlig på natten og det verste var at jeg hadde problemer med å puste, og ingen leger eller medisiner kunne hjelpe meg.
Jeg fant ut etterhvert at alle de plagene jeg hadde hadde en forbindelse med frykt for og erfaring med avvisning og et knust hjerte.  

Den største åpenbaringen jeg hadde, som helbredet meg, og det henger sammen med hvordan gjenopprette knuste liv, var å oppdage min sanne identitet som sønn av Gud.
Jeg forstod også at jeg ikke var alle mine gale handlinger og oppførsel, og at mye av dette var en feil programmering om hvem jeg var. Når dette gikk opp for meg, klarte jeg å begynne å akseptere meg selv og elske meg selv.

Jeg har også sett veldig klart hva som ikke helbreder og gjenoppretter et knust hjerte, og det er loviskhet og religiøsitet. Det gjør ofte bare vondt verre. Når Jesus sa at han kom for å sette de undertrykte fri, handlet dette blant annet om at han ville sette mennesker fri fra det loven gjorde: Den satte folk i fangenskap og undertrykte dem med skyld, fordømmelse og skam.
Da Jesus kom, demonstrerte han blant annet med kvinnen som ble grepet på fersk gjerning i hor, og kvinnen ved brønnen i Johannes 4 og 8, at han kom for å sette og helbred de som hadde opplevd et knust hjerte og et brutt liv. Og det var ikke loven som satte dem fri, men Guds ubetingede kjærlighet.

Vår visjon
Fra 2017 startet min familie og jeg en ny tjeneste. Jeg har jobbet som sagt med shanfolket i snart 20 år, og jeg har jobbet under et fruktbart arbeid som har vært med på å nå ut til dem over 12 år.
Men vi følte begge at vi ønsket å ha et ennå større fokus på å nå ut til de aller vanskeligstilte, og ha et konkret fokus på de brutte hjerter.

Det er for så vidt ikke bare shanfolk eller folk fra Myanmar og Thailand som trenger å høre dette budskapet heller, men også nordmenn i stor grad.
Siden jeg selv er nordmann ønsker jeg også i min undervisning på nettet å fokusere mye på dette: Gjenopprette de knuste hjerter.

Vi tror at de grunnleggende tingene for de fleste problemer i livet kommer fra et knust hjerte, fordømmelse, skam, skyld og en mangel på kunnskap om vår sanne identitet. Disse tingene henger nøye sammen.
 
Vi tror også at å være med på å gjenopprette de knuste hjerter og liv, kan forandre et helt folkeslag og nasjoner. Norge også inkludert. Til tross for at Norge er en av verdens rikeste land er det veldig mange som sliter med ensomhet, depresjoner, frykt, frykt for avvisning også videre og mange sliter til og med, med selvmordstanker, som ofte kommer fra en eller flere negative erfaringer i livet, som i stor grad handler om avvisning og knuste hjerter.  

Hva vi konkret gjør:
 • Undervisning på nettet
 • Oppsøke og besøker de som har et vanskelig liv
 • Ber for og oppmuntre de som opplever et vanskelig og har et knust liv
 • Hjelper barn og ungdom som er flyktninger eller immigranter fra Myanmar, ved å undervise dem i språk (som engelsk/thai/shan) og om Gud.
 • Søndagsskole for barn/ungdom - Vi har også undervisning på lørdager
 • Vi har, og starter opp husmenigheter og fellesskap blant shanfolket.
 • Vår visjon er å gjøre dette mer, men også ha skoler/undervisning for barn, og bibelskoler for voksne med dette fokuset.
  Fysisk ønsker vi å gjøre dette i Nord-Thailand og Myanmar rette mot shanfolket, men også  gjennom Internett, Facebook og YouTube/Vimeo, da også på norsk og engelsk.

Følge med eller støtt oss.
Hvis du skulle ønske å følge med oss i dette arbeidet, meld deg på å motta gjerne våre nyhetsmailer! 
Se noen av våre nyhetsmailer her!
  • Vi trenger også økonomisk støtte for det vi gjør, og dette er også en måte du konkret kan hjelpe oss på, til å få de de gode nyhetene ut.
  • Du er også hjertelig velkommen på besøk ut hit eller hjelpe oss her vi jobber i Nord-Thailand og inn mot Myanmar. Du kan gjerne besøke eller hjelpe oss alt fra en uke til tre måneder.
  • Vi er ønsker også flere personer, grupper eller menigheter som kan være partnere med oss.

Gud velsigne deg
Hilsen
Tore Johannessen

Tips en venn

Opprettet mandag 17. april 2006 11:44 Publisert

Tipse en venn om undervisningen!
Gå til siden og undervisningen du ønsker å tipse om, og trykk på konvolutten oppe i høyre hjørne.

Se etter dette ikonet Epost

Hvem er shanfolket?

Opprettet fredag 24. juli 2009 11:01 Publisert

Jeg vet ikke om du har hørt om dette folket før? Men dette er en folkegruppe fra Burma/Myanmar. Jeg jobber selv med å gi håp blant disse i Nord-Thailand, og de fleste kommer hit på grunn av problemene som er i hjemlandet.

Jeg har laget noen sider for arbeidet som jeg er en del av her i Nord-Thailand. Se disse nye sidene og les om arbeidet.

Se også en presentasjons video jeg har laget om arbeidet.


Se denne siden:
www.shanoc.com

Vitnesbyrd

Opprettet tirsdag 02. oktober 2012 11:44 Publisert

Share
{plusone}

På denne siden kan du lese og skrive inn vitnesbyrd fra undervisningen på www.bibelundervisning.com.

Les vitnesbyrdene under!
Legg også til ditt vitnesbyrd helt nederst.


Har undervisningen på denne siden (www.bibelundervisning.com) betydd noe for deg?
På denne siden kan du fortelle andre hva Gud har gjort i ditt liv gjennom undervisningen på www.bibelundervisning.com.

Ved å fortelle ditt vitnesbyrd kan du også hjelpe andre som kanskje akkurat nå går igjennom det samme. Vær med på å spre hva Gud gjør på Internett!

 


Verdifullt og lærerikt

Hei!
Jeg må bare takke deg for kjempefin bibelundervisning! Temaene du tar opp er sååå viktige, men noe er ting det virker som det ikke er så "populært" å snakke om i kirken. Så det er så utrolig bra at du tar det opp!

Håper kjempe mange hører på undervisningen din, så flere kristne her i landet kan 'få innsikt i hvor overveldende Guds kraft er i oss som tror' for å si det sånn..

Takk for at du også drar inn dine egne erfaringer med Gud og ditt liv i undervisningen, det gjør det så sterkt og levende og man kan kjenne seg igjen i så masse!
Tusen takk for den innsatsen du gjør med dette, kjempe verdifullt og lærerikt!:)
Hilsen A. H.


Hentet fra Nettbibelskolen.

Fri fra mange negative tanker
Espen Kristoffersen fra Akershus

Før jeg begynte å studere her på bilbelundervisningen, levde jeg ett liv der jeg lot meg styre av følelser.Jeg led av motløshet og fordømmelse, følte meg ikke god nok og følte at Gud ikke var fornøyd med meg.

Motløsheten var i perioder så stor at jeg ikke ønsket å leve mer, jeg slet med stor økonomiske problemer, min kone ville skilles og mine barn var redd meg pga. min oppførsel.
Jeg var negativ innstilt på alt og alle, spesielt jobben og mine sjefer. Jeg hatet sjefene og min arbeidsplass, ønsket bare å komme meg bort fra den plassen.

Jeg hadde også problemer med ett enormt sinne, det skulle ingen ting til for at jeg ble kjempesint på alt og alle! Jeg elsket å baksnakke og spre negativitet om ledelsen blant mine arbeidskolleger, var sur og negativ i alle ting!
Men i denne perioden ba jeg ofte til Gud om nåde og tilgivelse, jeg ba om å bli ett redskap for Herren og bli åndsdøpt i Den Hellige Ånd, å bli født på ny!

Så skjedde det en dag da jeg satt å hørte på lovsanger på youtube; jeg hørte en stemme som sa at jeg måtte døpe meg.(jeg er barnedøpt).
Jeg ble ledet til en profet i Fredrikstad som kunne døpe meg, og jeg ble døpt på hvaler. Det regnet og var litt kjølig, jeg var veldig nervøs og redd for å gå ut i det kalde vannet, men Gud var med meg for da vi gikk ut i vannet stoppet regnet, og startet ikke før etter dåpen var ferdig.

Da jeg var døpt trudde jeg at nå var alle problemer borte, ingen prøvelser og nå ville jeg ikke synde mere, men der tok jeg feil!
Jeg fikk en lengsel etter å lære mer om Herren og hans ord, og jeg begynte å lese bibelen, men jeg følte at jeg måtte ha hjelp til å vite hvor jeg skulle begynne.

 Jeg følte at jeg måtte ha en bibelstudie og googlet på nettet etter en bibelstudie og jeg fant bibelundervisningen, jeg begynte å les om at Gud er kjærlighet og at han elsker meg ikke på grunn av, men på tross av og at Gud elsker meg og har tilgitt meg. Jeg leste også at vi ikke skal la oss lede av følelser, men at vi kan/skal styre våre følelser.
Etter dette sluttet jeg å være negativ og baksnakke sjefene, og etter hvert forsvant fordømmelsen og missmotet. Min økonomi er blitt bedre og min kone vil ikke lenger skilles og mine barn elsker meg og er ikke redd meg lenger.

Prøvelsene er der fortsatt, og man faller av og til i synd! Men jeg ser frem mot målet til å bli åndsdøpt i den hellige ånd og bli ledet av ånden, ved å være et redskap for Herren og gjøre det Herren ber meg om!

All ære til Gud den allmektige, ved sin store nåde! Gud være takk for at jeg ble ledet til deg Tore og bibelundervisningen som du har laget! Den er veldig bra og har styrket meg i min helliggjørelse, jeg takker deg Tore, og måtte Gud velsigne deg rikelig i alle ting! 


Nettbibelskolen har vært til stor hjelp og styrke!
Anonym

Undervisningen har vært til hjelp og styrke for meg og jeg har vokst i troen på Jesus!
Jeg er født og oppvokst i et kristent hjem og har fulgt Jesus hele livet, men det du her deler med deg og de vitnesbyrd du gir, vekker til ettertanke om ens eget liv i Kristus.
Takk for at du har gjort det mulig å ta Bibelskole på nett :) Flott at den er gratis, slik som også evangeliet er.
+

-Ny som kristen!
Anonym
 
Jeg vil gjerne takke deg! Hver gang jeg lytter til din bibelundervisning føler jeg meg nærmere Gud. Jeg er nettopp blitt kristen, og jeg føler et stort behov for å bli bedre kjent med gud.
Og denne undervisningen hjelper meg så utrolig mye! Du er veldig flink til å få frem budskapet ditt. Så jeg vil bare takke deg for dette. Du er et fantastisk forbilde for mange kristne.

 Anbefales
Kennet

Vil bare si at det er noen fantastisk undervisninger du lager. Det har gitt meg mye kunnskap og velsignelse. Har og vil anbefale denne nettsiden til mange.


Liv forandret!
Levi

Mitt liv har blitt snudd på hode etter at jeg startet med undervisningen her på siden din. Jeg har fått så utrolig mye av å høre på deg.
Fått åpenbart et nytt liv i kjærlighet, til meg selv og til andre. 

Jeg har slitt med samme type sykdom som du i noen år nå, men kjenner at dette er i ferd med å forsvinne ut av min kropp.
Matallergi i 6 år. Fordømmelse og mangel på innsikt i den kjærlighet som Gud har for oss.
Gleder meg til å fortsette å fordype meg i undervisningen din :-)


Skriv også inn ditt vitnesbyrd under:

 

Velkommen (Introduksjonsvideo)

Opprettet mandag 13. april 2015 04:40 Publisert

Dette er en introduksjonsvideo for www.bibelundervisning.com, finn ut hva www.bibelundervisning.com går ut på.

 
 

 

Hvem er Bibelundervisning?

Opprettet torsdag 17. august 2017 00:00 Publisert
 • Se gjerne denne introduksjonsvideoen først: Velkommen (Introduksjonsvideo)
 • Se også videoen og teksten under
 • Disse sidene er skrevet og laget av Tore Johannessen. 
 • Tore står selv helt ansvarlig for undervisningen du finner på  www.bibelundervisning.com, og sidene er ikke direkte knyttet opp til et kirkesamfunn eller organisasjon. Tore ønsker og tror at alle kristne fra alle kristne trossamfunn kan bruke, og ha nytte av denne undervisningen.
 • Sidene er heller ikke ment som en erstatning for en menighet, og Tore oppfordrer til å ha en hjemmemenighet. Disse sidene er ment som et supplement til en lokalmenighet.
 • Undervisningen til Tore er grunnet på at Bibelen er det hele sanne og inspirerte Guds Ord, som forteller oss om hvordan ha et forhold til en Gud som elsker oss. 
 • Tore tror på treenigheten og at Jesus er den ene sanne Guds sønn som sonet for våre og alles synder.
 • Tore sin kirkebakgrunn er pinserettet/karismatisk, og han har hentet mye inspirasjon fra disse kretser.
 • Tore sitt kirkesamfunn heter: Den Frie Evangeliske Forsamling (DFEF)
 • Tore har siden 1996 jobbet i Ungdom i Oppdrag, en tverrkirkelig misjonsorganisasjon. Hovedsaklig har han jobbet med å være en del av lederskapet (stab) på bibelskoler (DTS og SBSCC).
  Nå jobber han sammen med sin familie som misjonær blant et unådd folkeslag i Thailand, som heter shanfolket, med å undervise, disippelgjøre og han har et pastoralt ansvar for lokale ledere.
 • Selv om Tore har et kirkesamfunn (DFEF) og har jobbet med Ungdom i Opppdrag i mange år, så betyr dette ikke nødvendigvis at alt det Tore underviser på disse sidene er nøyaktig det samme som deres teologi, men det bygger på de samme verdiene og grunnsannhetene i Guds ord.
 • Se Tores profil på Facebook
 • Tore er gift. Hans kone er fra et folkeslag kalt shanfolket fra Myanmar (Burma), og de har tre barn. De jobber sammen med å nå ut til shanfolket i Nord-Thailand
 • Disse sidene, og arbeidet Tore og hans familie ellers gjør blant shanfolket i Thailand og Myanmar, er på frivillig basis og de får ingen konkret lønn for det.
  Hvis du skulle ønske å støtte dem økonomisk kan du benytte deg av skjemaet på denne siden. 


Gode nyheter for de knuste hjerter - Visjonen

Siden jeg var i tenårene har jeg hatt en visjon, og det er å være med på å gjenopprette de som opplever å ha knuste hjerter og liv. De som har opplevd at livet har gått i stykker for dem, de som har opplevd avvisning og hjertesorg, og de som bærer på følelsen av at de ikke har verdi.
Jeg faktisk funnet ut at dette er tilfelle for det fleste av oss, men mange er flinke til å skjule det eller til og fornekte det. Eller vi tenker at det ligger bak oss, og vi ser ikke at det påvirker oss, selv den dag i dag.

Siden begynnelsen av tyveårene, da jeg begynte å undervise litt, har fokuset mitt indirekte vært mye på dette i min undervisning, men jeg har ikke konkret hatt en undervisning eller hatt fokuset veldig på dette, da Gud trengte å gjenopprette mye i mitt hjerte også.

Fra begynnelsen av 2000 tallet har jeg jobbet med et folkeslag fra Myanmar (Burma) kalt shanfolket. Jeg har i hovedsak jobbet med de som har opplevd knuste liv, og er i en vanskelig situasjon i livet. Mange av dem har enten rømt hjemlandet på grunn av borgerkrig, selv om ting har forandret seg noe i Myanmar, er det fremdeles mange interne konflikter og kriger den dag i dag, eller de søker over til Thailand på grunn fattigdom i hjemlandet.
De som er fattige i en buddhistisk kultur blir også ofte sett ned på som mindre verdt, og har en dårlig karma. En dårlig karma vil si at de bærer med seg en forbannelse.
I en buddhistisk tankegang betyr det en forbannelse fra et tidligere liv, de tror på reinkarnasjon, at de har levd flere liv, og det kan være noe kriminelt eller dårlig oppførsel som de hadde, som gjør at de er i den situasjonen de er i nå.

Etter at jeg giftet meg, januar 2016, med et kvinne fra dette folkeslaget som jeg har jobbet med siden begynnelsen av 2000 tallet, shanfolket, har dette fokuset blitt lagt meg ennå mer på hjerte.

Jeg oppdaget blant annet at min kone hadde det samme hjerte og visjonen: Om å gjenopprette de knuste hjerter.
Hun har selv erfaring av å bli avvist både fra familie og venner, men også ved utroskap og bli totalt forlatt med to små barn av en tidligere mann. Men Gud har også gjenopprettet henne på mange måter, selv før vi ble gift.
Jeg har også sett at  mye av rot problemet til mange gale ting, som miss-bruk av alkohol og narkotika, som blant annet mange shanfolk sliter med, har sin grunn i erfaring med brutte hjerter, et knust liv og oppløste familier.

Jeg selv har også en del erfaring med avvisning, og Gud har ledet meg gjennom en helbredelsesprosess de siste 10-15 årene, og jeg har sett at det er mange faktorer som henger sammen.
Jeg var blant annet veldig syk. Jeg hadde alle slags matallergier i nesten 10 år. Jeg hadde mye hodepine, svimmelhet, sov dårlig på natten og det verste var at jeg hadde problemer med å puste, og ingen leger eller medisiner kunne hjelpe meg.
Jeg fant ut etterhvert at alle de plagene jeg hadde hadde en forbindelse med frykt for og erfaring med avvisning og et knust hjerte.  

Den største åpenbaringen jeg hadde, som helbredet meg, og det henger sammen med hvordan gjenopprette knuste liv, var å oppdage min sanne identitet som sønn av Gud.
Jeg forstod også at jeg ikke var alle mine gale handlinger og oppførsel, og at mye av dette var en feil programmering om hvem jeg var. Når dette gikk opp for meg, klarte jeg å begynne å akseptere meg selv og elske meg selv.

Jeg har også sett veldig klart hva som ikke helbreder og gjenoppretter et knust hjerte, og det er loviskhet og religiøsitet. Det gjør ofte bare vondt verre. Når Jesus sa at han kom for å sette de undertrykte fri, handlet dette blant annet om at han ville sette mennesker fri fra det loven gjorde: Den satte folk i fangenskap og undertrykte dem med skyld, fordømmelse og skam.
Da Jesus kom, demonstrerte han blant annet med kvinnen som ble grepet på fersk gjerning i hor, og kvinnen ved brønnen i Johannes 4 og 8, at han kom for å sette og helbred de som hadde opplevd et knust hjerte og et brutt liv. Og det var ikke loven som satte dem fri, men Guds ubetingede kjærlighet.

Vår visjon
Fra 2017 startet min familie og jeg en ny tjeneste. Jeg har jobbet som sagt med shanfolket i snart 20 år, og jeg har jobbet under et fruktbart arbeid som har vært med på å nå ut til dem over 12 år.
Men vi følte begge at vi ønsket å ha et ennå større fokus på å nå ut til de aller vanskeligstilte, og ha et konkret fokus på de brutte hjerter.

Det er for så vidt ikke bare shanfolk eller folk fra Myanmar og Thailand som trenger å høre dette budskapet heller, men også nordmenn i stor grad.
Siden jeg selv er nordmann ønsker jeg også i min undervisning på nettet å fokusere mye på dette: Gjenopprette de knuste hjerter.

Vi tror at de grunnleggende tingene for de fleste problemer i livet kommer fra et knust hjerte,  fordømmelse, skam, skyld og en mangel på kunnskap om vår sanne identitet. Disse tingene henger nøye sammen.
 
Vi tror også at å være med på å gjenopprette de knuste hjerter og liv, kan forandre et helt folkeslag og nasjoner. Norge også inkludert. Til tross for at Norge er en av verdens rikeste land er det veldig mange som sliter med ensomhet, depresjoner, frykt, frykt for avvisning også videre og mange sliter til og med, med selvmordstanker, som ofte kommer fra en eller flere negative erfaringer i livet, som i stor grad handler om avvisning og knuste hjerter.  

Hva vi konkret gjør:
 • Undervisning på nettet
 • Oppsøke og besøker de som har et vanskelig liv
 • Ber for og oppmuntre de som opplever et vanskelig og har et knust liv
 • Hjelper barn og ungdom som er flyktninger eller immigranter fra Myanmar, ved å undervise dem i språk (som engelsk/thai/shan) og om Gud.
 • Søndagsskole for barn/ungdom - Vi har også undervisning på lørdager
 • Vi har, og starter opp husmenigheter og fellesskap blant shanfolket.
 • Vår visjon er å gjøre dette mer, men også ha skoler/undervisning for barn, og bibelskoler for voksne med dette fokuset.
  Fysisk ønsker vi å gjøre dette i Nord-Thailand og Myanmar rette mot shanfolket, men også  gjennom Internett, Facebook og YouTube/Vimeo, da også på norsk og engelsk.

Følge med eller støtt oss.
Hvis du skulle ønske å følge med oss i dette arbeidet, meld deg på å motta gjerne våre nyhetsmailer!
 • Vi trenger også økonomisk støtte for det vi gjør, og dette er også en måte du konkret kan hjelpe oss på, til å få de de gode nyhetene ut.
 • Du er også hjertelig velkommen på besøk ut hit eller hjelpe oss her vi jobber i Nord-Thailand og inn mot Myanmar. Du kan gjerne besøke eller hjelpe oss alt fra en uke til tre måneder.
 • Vi er ønsker også flere personer, grupper eller menigheter som kan være partnere med oss.
 • Se våre websider http://www.goodnewsforshan.com/en/nb 

Gud velsigne deg
Hilsen
Tore Johannessen


 

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?