Slide 4

Previous Next

Nyhetsbrev 2009

 

Dette er mine nyhetsbrev fra 2009. Jeg jobber i Nord-Thailand blant et unådd folkeslag fra Burma. De heter shanfolket og er flyktninger i Thailand. Les om mine opplevleser blant dette folket.


 

 

Vellykket ekteskapstrening

Opprettet onsdag 29. juli 2009 14:00 Publisert

Nyhetsbrev fra Tore Johannessen juli/august
Håper du har hatt en fin sommer i Norge og ikke regnet bort. Det er regntid her i Thailand nå, men det har i grunnen ikke regnet så mye i det siste. Det regner nok mer under en sommer i Norge i antall timer, enn det som det gjør her under regntiden. Men i mengde er det nok mer.

Denne nyhetsmailen vil handle om at vi hadde et vellykket ekteskapsseminar i juni, noen utfordringer og min norske nabos mareritt som førte henne til legevakten klokken fire på natten.

Les mer: Vellykket ekteskapstrening

Møtt av Den Hellige Ånd

Opprettet tirsdag 09. juni 2009 01:00 Publisert

Nyhetsbrev fra Tore Johannessen

Dette nyhetsbrevet vil blant annet handle om at i april og mai hadde vi en trening for staben vår, og en dag opplevde vi virkelig at den Hellige Ånd kom over oss. Vi opplevde også at flere shan ble kristne under bibeltreningen på kveldstid og vi hadde også en dåp. Vi har også startet opp skolen vår nå etter ”sommerferien” med over 80 nye shanbarn.

Sommer her i Thailand er fra mars til mai, og nå har regntiden begynt. I det siste har vi nesten regent bort her. Litt unormalt, for vanligvis regner det ikke så mye før august/september. Det er litt mildere nå enn i april/mai, men det kan være ganske fuktig og klamt til tider.

Les mer: Møtt av Den Hellige Ånd

Gud gir den trette kraft

Opprettet onsdag 04. mars 2009 01:00 Publisert

Etter to veldig travle måneder, begynner ting å roe seg litt her i Nord-Thailand. Til neste uke vil jeg ta en liten ferie sammen med mine foreldre på en øy fem timer fra Bangkok, og det skal bli veldig deilig.

 I de siste syv ukene har et DTS (Disippeltreningsskole) team fra Ungdom i Oppdrag Norge vært på besøk og hjulpet oss i her i arbeidet vårt. Det har veldig vært bra, og vi har sett et sted mellom 15-25 mennesker bli frelst under den tiden som de har vært her.

Les mer: Gud gir den trette kraft

Bryllup og fødsel

Opprettet søndag 03. mai 2009 02:00 Publisert

Her kommer et nyhetsbrev fra veldig varmere strøk. Jeg er alltid veldig takknemlige for oppfinnelsen aircon på denne tiden av året. I forrige uke krøp gradestokken over 40° i skyggen. Det sies at det er den varmeste sommeren i mannsminne. Sommer i Thailand er forresten fra mars til mai.

Dette nyhetsbrevet vil blant annet handle om en shanvenn av meg som giftet seg, en fødsel og en liten mini bibelskole som vi nå har for staben vår.

Les mer: Bryllup og fødsel

Over 600 fikk høre om Jesus

Opprettet fredag 23. januar 2009 01:00 Publisert

Etter en vellykket julefeiring der vi så over 30 shan bli kristne og over 600 fikk høre om Jesus, og en forholdsvis avslappende juleferie, er jeg inn i den mest travleste tiden på året, og i år er den også ekstra travel for meg.

Dette nyhetsbrevet vil handle om julefestene, på møte og kafé med Joyce Meyer og Hillsong, og over 1000 ble frelst. 

Les mer: Over 600 fikk høre om Jesus

Få oppdateringer om ny undervisning

Din e-post

* må fylles ut
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?