Slide 4

Previous Next

Nyhetsbrev 2008

 

Dette er mine nyhetsbrev for 2008. Jeg jobber i Nord-Thailand blant et unådd folkeslag fra Burma. De heter shanfolket og er flyktninger i Thailand. Les om mine opplevleser blant dette folket.

Multiplikasjon

Opprettet onsdag 20. august 2008 04:00 Publisert

Nyhetsbrev fra Tore.  

TreningHei her kommer et nyhetsbrev fra meg igjen. Det er kun få dager til jeg setter kursen mot kjøligere strøk, og på mandag drar jeg til Norge. Dette nyhetsbrevet vil handle om en vellykket trening for nye kristne, multiplisering og at folk tar stadig i mot Jesus. Siden jul har vi sett over 50 shan bli kristne. I denne nyhetsmailen kan du også se to videoer.

Les mer: Multiplikasjon

Flere legges til

Opprettet torsdag 19. juni 2008 04:00 Publisert

Nyhetsbrev fra Tore.  

Sample ImageHer kommer det nytt fra våtere strøk. Hørte at dere har hatt en fin og varm vår i år, med temperaturer ikke så langt fra her i Thailand, rundt 30 grader. I Thailand har regntiden begynt, men det regner ikke mer en enn ”god” norsk sommer. Det kommer nok en del mer i perioden juli-september.
Denne nyhetsmailen vil handle om: Hver uke i de siste seks ukene har mennesker bli kristne, vi startet opp skolen vi driver med nesten 80 shan barn og at jeg snart kommer en tur til Norge.

Les mer: Flere legges til

Over 30 shan frelst!

Opprettet tirsdag 05. februar 2008 09:26 Publisert

Nyhetsbrev fra Tore.  

Sample ImageHei
Håper du har hatt en fin start på det nye året! Jeg har hat en travel men fin start, har blant annet vært både en tur i Filippinene og i Kambodsja, og det har vært veldig spennende.
Dette nyhetsbrevet vil handel om julefesten, tretti shan frelst, to begravelser på en uke og min tur til Filippinene.

Les mer: Over 30 shan frelst!

19 døpt, 9 nye kristne

Opprettet fredag 11. april 2008 04:00 Publisert

Nyhetsbrev fra Tore.  

Hei!
Sample ImageHer kommer nytt igjen fra varmere strøk. Vi er inne i den varmeste perioden her i Thailand nå, og gradestokken nærmer seg 40. Jeg takker Gud for oppfinnelsen; aircondition.

Dette nyhetsbrevet vil handle blant annet om at vi har døpt nitten shan og sett ni frelst siden i februar måned, om DTS teamet som har vært her i seks uker og har gjort en veldig bra jobb og om at Gud var med når bilen gikk i stykker på et øde sted. Jeg har også laget to nye videoer fra DTS teamet og påskedramaet. Linkene finner du i nyhetsbrevet.

Les mer: 19 døpt, 9 nye kristne

Få oppdateringer om ny undervisning

Din e-post

* må fylles ut
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?