Slide 4

Previous Next

Nyhetsbrev 2007

 Les mine nyhetsmailer og om det unnådde shanfolket. Fra år 2007.


 


 

En lykkelig familie!

Opprettet fredag 09. november 2007 03:00 Publisert

Sample Image

Mau song ka (shan og betyr: Hei)
Her kommer et nyhetsbrev fra varmere strøk. Nå er jeg tilbake i Thailand, og det føles godt. Det har vært mye farting frem og tilbake i de tre uken jeg har vært her, og mer blir det. En del ting har skjedd, blant annet at et ektepar i staben vår fikk hentet sønnen sin på elleve år som bodde i Burma, og som de ikke hadde sett på seks år. Du kan lese mer om disse tingene i dette nyhetsbrevet.

Les mer: En lykkelig familie!

Fire frelst og døpt

Opprettet tirsdag 04. september 2007 04:00 Publisert

Sample ImageLike før jeg dro til Norge fikk jeg vite at et ungt shan ektepar hadde blitt kristne. Det er to som vår nye kristne stab Toon og vår Thai stab Othai, som fikk ledet dem til Jesus.

En av de siste dagene jeg var i Fang, var jeg med dem og besøkte dem. De var velig ivrige til å finne ut mer om Gud, og de ivrig prøvde å lære seg noen shan lovsanger.
Nylig fikk jeg vite at to til har tatt imot, og på fredag hadde de dåp.
Les mer om dette og om mitt norgesopphold i denne nyhetsmailen.

Les mer: Fire frelst og døpt

Satt fri fra demoner

Opprettet onsdag 28. mars 2007 03:00 Publisert

Sample Image De siste to månedene har vært vanskelig og veldig travel. Men alt har heldigvis ikke vært like trist og vanskelig. Dette nyhetsbrevet vil handle litt om DTS teamet fra Norge som var her i to måneder, en ny stab som opplevde å bli kristen og fri fra demoner, en dåp og hva som har skjedd etter at Jing døde. Du kan også se videoer fra dette nyhetsbrevet

Les mer: Satt fri fra demoner

Barna tok imot Jesus!

Opprettet fredag 22. juni 2007 04:00 Publisert

Sample ImageHer kommer et sommernyhetsbrev fra det eksotiske Østen. Sommeren begynner å få tak i Norge nå forstår jeg, omtrent samme temperaturer som her kanskje?  Rundt 30 grader. Her har regntiden begynt, det vil si at det kommer noe kraftige skurer hver dag, men sjelden det regner hele dagen.
Dette nyhetsbrevet vil handle om skolen som vi starte opp igjen i begynnelsen av måneden, barn og ungdommer som tok imot Jesus, to slangeopplevelser, et ektepar som kom tilbake til oss, jeg kommer snart til Norge og tente stab.  

Les mer: Barna tok imot Jesus!

Over 200 hørte evangeliet

Opprettet torsdag 11. januar 2007 14:49 Publisert

Sample ImageGod nytt år! Håper du har hatt en fin start på det nye året!

Nå er jeg vel tilbake i Thailand og Fang. Men hadde en litt spennende nyttårsaften, da jeg var der en av bombene i Bangkok gikk av. Les også om julefesten vi hadde for over 200 shan folk (du kan også se en video fra julefesten), og om Jing sin reise til Burma.


Les mer: Over 200 hørte evangeliet

Få oppdateringer om ny undervisning

Din e-post

* må fylles ut
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?