Slide 4

Previous Next

Nyhetsbrev 2006

Les mine nyhetsmailer  fra år 2006.

 

 

Tilbake i Thailand

Opprettet tirsdag 14. november 2006 10:04 Publisert

Active ImageNå har jeg kommet meg tilbake til Thailand, og det føles veldig godt. Sitter og skriver på rommet mitt med aircondition, og det er skyfrihimmel og 30 garder utenfor. Ganske sterk kontrast til hjemme i Norge tenker jeg. Snakket med faren min i går, og han fortalte meg at det snødde tett i Oslo. I denne nyhetsmailen vil jeg blant annet skrive litt om en sjarmør, et møte vi hadde for shan kristne, og at jeg har fått en kjent rockesanger til lærer.

Les mer: Tilbake i Thailand

Dåp, begravelse og gjenferd

Opprettet tirsdag 18. juli 2006 09:28 Publisert

Håper du nyter solen og ferien der hjemme i Norge!
Det er en travel tid her ute i Thailand for tiden, og jeg har ikke så mye sommerferie akkurat. Hører det har vært varmt der hjemme i Norge, men temperaturen her er nok litt høyere, rundt 30-35 grader med en veldig høy luftfuktighet, så jeg takker Gud for aircondition.
Dette nyhetsbrevet handler om følgende: Vi hadde en dåp og en begravelse i en av våre husmenigheter Mea Mau, gjenferd, en frafallen kom tilbake, det er en travel tid m.m.

Les mer: Dåp, begravelse og gjenferd

Dåp i Nord-Thailand

Opprettet fredag 21. april 2006 02:00 Publisert

Nå er det snart seks uker siden siste nyhetsbrev og mye har skjedd i mellomtiden. Vi har hatt en liten bibelskole for staben som var veldig vellykket, vi hadde en fin påskefeiring og vi har hatt dåp.
Les mer om dette i dette nyhetsbrevet.

 

Les mer: Dåp i Nord-Thailand

En glad flyktning

Opprettet tirsdag 30. mai 2006 15:39 Publisert

Det har neste gått en og en halv måned siden siste nyhetsoppdatering fra meg og det arbeidet jeg gjør blant shanfolket, og det har vært mye som har skjedd her i det siste. Jeg var på et lite besøk hos en venner av meg som jobber med karenfolket fra Burma, der jeg besøkte en liten flyktninglandsby. Vi fikk gitt litt mat og klær til en enke med en sønn som nettopp hadde kommet fra Burma, og mistet manne sin på veien. En av våre medarbeidere ble påkjørt av en bil i stor fart da han kjørte moped.
Du kan lese mer om disse tingene i dette nyhetsbrevet.

Les mer: En glad flyktning

Få oppdateringer om ny undervisning

Din e-post

* må fylles ut
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?