Slide 4

Previous Next

Nyhetsbrev 2013

Dette er mine nyhetsbrev fra 2013.

Jeg jobber i Nord-Thailand blant et unådd folkeslag fra Burma. De heter shanfolket og er flyktninger i Thailand.
Les om mine opplevelser blant dette folket.


En spennede reise og en sykkeltur

Opprettet onsdag 21. august 2013 01:00 Publisert

Nyhetsbrev fra Tore, august 2013

Jeg håper du har hatt en fin sommer! Min har vært litt spesiell.
Den begynte veldig bra med en tur på stranden i syd Thailand, deretter besøkte jeg og underviste over grensen til nabolandet fra her jeg jobber i Thailand. Da jeg kom hjem fra nabolandet var jeg på en sykkeltur og hadde en ulykke, så i de siste seks ukene har jeg ikke vært så veldig aktiv. Dette nyhetsbrevet vil handle litt om disse tingene.

Les mer: En spennede reise og en sykkeltur

Helbredet og tok imot Jesus

Opprettet mandag 13. mai 2013 01:00 Publisert

Nyhetsbrev fra Tore, mai 2013

Nå har sommeren slippet litt taket her i Nord-Thailand, og regntiden har så vidt begynt. Det har vært en ganske varm og tørr sommer, så satte pris på litt skikkelig tordenvær her om dagen.
Dette nyhetsbrevet vil handle om en som ble helbredet og kristen, Kristenruss team på besøk og litt diverse fra arbeidet.

Les mer: Helbredet og tok imot Jesus

Oppmuntrende besøk av DTS team

Opprettet mandag 04. februar 2013 01:00 Publisert

Nyhetsbrev fra Tore, februar 2013

Dette er kanskje en måned for sent, men siden dette er mitt første nyhetsbrev etter nyttår får jeg ønske deg et godt nytt år.  Her i Thailand er vi inne i den "kalde" tiden også, men det er allikevel rundt 30-50 graders forskjell fra Norge (her er det rundt 11 på morgenen 30 på dagtid).
I den siste måneden har vi hatt besøk av et DTS team fra Norge (se bildet over) som har vært til en stor oppmuntring for oss. Vi har også sett rundt 15 Shan ta imot Jesus i løpet av de siste månedene, og DTS teamet har både vært invovert i at de tok imot Jesus og oppmuntret disse nye kristne.

Les mer: Oppmuntrende besøk av DTS team

En ekte "bush" misjonær opplevelse.

Opprettet tirsdag 19. mars 2013 01:00 Publisert

Nyhetsbrev fra Tore, mars 2013

Jeg var bedt på et karen bryllup i Nord-Thailand. Da vi nådde en by i Nord-Thailand, sto det noen som skulle vise oss veien og vi fulgte dem og vi kjørte inn på en liten smal murveg der to biler ville ha problemer med å møtes.
Etter 5-10 minutter tenkte jeg at vi kommer sikkert snart frem nå, men da begynte de stupbratte veiene og alle svingene, og slik fortsatte det inn i jungelen på en til tider dårlig murveg. 

Etter rundt en time, uten å ha sett noen bebyggelse og jeg kunne telle de jeg hadde sett på veien med en hånd, begynte det å bli mørkt og jeg lurte på: Kommer vi aldri frem? Jeg tenkte: Dette hadde passet bra inn i programmet på NRK som heter: Der ingen skulle tru at nokon kunne bu.

Les mer: En ekte "bush" misjonær opplevelse.

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?