Slide 4

Previous Next

Helbredet og tok imot Jesus

Opprettet mandag 13. mai 2013 01:00 Publisert Treff: 3515

Overordnet kategori: Nyhetsbrev fra Tore og Måkkham - Kategori: Nyhetsbrev 2013

Nyhetsbrev fra Tore, mai 2013

Nå har sommeren slippet litt taket her i Nord-Thailand, og regntiden har så vidt begynt. Det har vært en ganske varm og tørr sommer, så satte pris på litt skikkelig tordenvær her om dagen.
Dette nyhetsbrevet vil handle om en som ble helbredet og kristen, Kristenruss team på besøk og litt diverse fra arbeidet.


 

Share

 Du kan lese dette nyhetsbrevet ved å trykke på bildet under,
dette er et pdf dokument.

Du kan også lese teksten under.
(men jeg vil anbefale å se pdf. dokumentet.)

Trykk på denne linken eller på bilde, og nyhetsbrevet vil åpne seg i et nytt vindu
(eller vil bli lastet ned og åpnet i et pdf. program).

Du kan laste ned et pdf dokument og printe dette nyhetsbrevet ut her!
(for å laste ned høyre klikk musa og velg lager mål/lenke som)

Se flere av mine nye bilder fra arbeidet på følgende sider.

 


NB! Hvis du vil se bilder og printe dette nyhetsbrevet, last ned pdf dokumentet over.


I påsken hadde vi et Kristenruss team på besøk her i arbeidet vårt. Dette er andre året vi har et Kristenruss team her, og det har vært en veldig bra opplevelse både for oss her ute og jeg tror også for de som kom. Har ihvertfall fått mange gode rapporter.
Det var noen ganske travle dager, men også veldig innholdsrike. 
Kruss teamet var på skolen vår og hadde litt opplegg for barna, og på kvelden hadde vi påskefester på rismarken.
En kveld var vi på vei til en rismark for å ha en liten påskefest i en av husmenighetene vår, men en i staben vår ville ta oss med til en person som var syk først, slik at Kruss teamet kunne be for ham.

Da vi kom fram ble vi presentert for en ung man i begynnelsen av tyveårene (se bildet), og jeg kunne se at han ikke var helt bra og så litt deprimert ut. Han fortalte oss at han følte smerter i kroppen, hadde hodepine og at han hadde vært plaget med dette i rundt to måneder. Han hadde vært hos legen og fått medisin, men det hadde ikke hjulpet. Jeg kunne også se at han hadde vært hos heksedoktoren, for han hadde noe bånd (hyssing) rundt anklene.

En av lederne for Kruss teamet sa før vi ba for han at like før vi kom, hadde Gud vist ham at et lys ville komme ned over dette stedet og at mørket ville vike (jeg husker ikke helt konkret hva han sa, men det var noe lignende). 
Vi ba for ham, og spurte om noe hadde skjedd. Han sa det hadde lettet litt i hode, men følte han ikke var helt bra. Vi ba litt igjen, og det ble litt bedre. 
Etter dette spurte vi om han ville ta av båndene rundt anklene som heksedoktoren hadde gitt ham. Han var villig til det, og vi ba igjen. Etter dette sa han: Nå er jeg frisk. 
Tip, som er i staben vår, spurte: Ønsker du også å ta imot Jesus? Han svarte bekreftende på dette, og Tip ledet ham inn i en frelses bønn.
Av og til kan jeg sette spørsmåltegn ved om noe virkelig skjedde og om de kanskje bare sier at de er friske for å blidgjøre oss. Men denne unge mannen ville gjerne være med oss videre til etterpå til påskefesten vi skulle ha, så jeg skjønte at noe måtte ha skjedd.

Dåp
En måned senere fortalte Tip meg at han ville døpe to unge menn i en av husmenighetene våre. Jeg håpet på at en av dem var han som ble helbredet, og det var det! 
Så for litt over en uke siden døpte vi han og jeg fikk igjen bekreftet at Gud helbredet ham da Kruss teamet ba for ham.
Jeg så at noe var forandret i ham, og at han hadde funnet en ny glede og fred.
Dette var en interessant dåp også, jeg tror den er det korteste jeg har vært med på. Som dere kan se på bildene, så var det et uvær på vei, og vi døpte dem i løpet av 10 minutter, akkurat i tide før et kraftig tordenvær kom.
Se en kort video fra dåpen her!

 

Påskefest på skolen avblåst (bokstavelig talt).

Vi har vanligvis hatt en stor påskefest på skolen vår og vi hadde forberedt drama, mat og forskjellige ting til denne festen. Men to timer før festen skulle starte, kom det et tordenvær, med noen kraftige vindkast, så mye at et stort tre på skolen vår knakk. Litt etterpå ringte en i staben vår, som skulle hente barna til foreldrene på skolen og sa at takene på husene til barna hadde blåst av. Så vi «avblåste» påskefesten, dro til rismarken istedenfor og hjalp en familie som hadde fått huset ødelagt. 
Kristenruss teamet som var på besøk var også en veldig god hjelp for denne familien som hadde fått huset ødelagt.
Se en video fra Krussteamet under!

Se flere bilder fra Krussteamet her!


Sommerferien er snart over (i Thailand).
Det hører kanskje litt rart ut for norske ører, men sommerferien er snart over. Den er nemlig fra mars til mai her i Thailand.
Det er fremdeles sommerferie for skolebarna våre, skolen starter ikke opp igjen før den 5 juni. Staben hadde sommerferie i april. Nå er vi samlet igjen og denne måneden har vi litt bibeltrening for kristne i husmenighetene våre.
Vi prøvde å regne ut hvor mange som kunne komme på denne treningen, og vi fant ut at det var rundt 50, så det er en god menighet det. På treningen kom det bare 15, men det er allikevel veldig bra! En av de som ble døpt var også med.

Vi har også en ungdoms bibeltrening denne uken, og neste uke vil vi forberede å starte opp skolen vår igjen. I slutten av måneden kommer et DTS team på besøk fra Chiang Mai og vi får også besøk av en norsk kvinne, som muligens vil jobbe med oss i Shan Outreach Center

Hvis du skulle ønske å gi en gave til Shan arbeidet, kan du bruke dette kontonr:
Shan Arbeidet 1638 19 72309

Se to helt nye videoer fra arbeidet vårt under!

 


 Kruss team

Dåp


Mine nettsider

Jeg har også noen nettsider som jeg driver, og jeg opplever stadig at den er til god hjelp for mange. Nettbibelskolen som jeg startet for to år siden teller i dag over 460 påmeldte, jeg har også ca 100 personer innom hver dag på sidene mine.

Støtte meg personlig

Hvis du skulle ønske å gi en gave til meg personlig som en støttet til det jobber med i Thailand og på nettet (www.nettbibelskolen.com og www.bibelundervisning.com ).

Du kan  bruke dette kontonr: 9710 27 46787

Du kan også gå til denne side!


 

Våre nettsider (Shan Outreach Center)

Ta deg gjerne en titt på nettsidene til tjenesten vår! Der kan du se videoer, lese våre nyhetsbrev, lese informasjon om shanfolket, finne ut hvordan du kan støtte arbeidet m.m.

 Ønsker du å gi til arbeidet blant shanfolket?

Vi trenger fortsatt faste givere til arbeidet vårt, hvis du skulle føle for å gi en gave enten det er fast eller en engangsgave, kan du bruke kontonr. som du finner ved linken under:

http://www.shanoc.com/hjelpe.html

 


Se flere av mine nye bilder fra arbeidet på følgende sider.

På Facebook

På Picasa (best oppløsning på bilder)

Shan arbeidets Facebook side.


 

Gud velsigne deg!

Tore Johannessen

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?