Seminar -

Meld deg på seminar og oppdatering

    Mer informasjon!

* må fylles ut
 

Gi en gave/støtte

Ukentlig Podcast

Abonner på ukens undervisning (podcast).
Se denne siden!
Du kan abonnere direkte (til iTunes, iPad, iPhones) her
Abonner

Du smaker godt (og Gud er god!)

Opprettet søndag 04. september 2016 13:25 Publisert Treff: 1443

Kategori: Ukens undervisning fra Bibelen

Du smaker godt (og Gud er god)

Ukens undervisning fra www.bibelundervisning.com, nesten på direkten. Du smaker god Salme 34:9 Smak og se at Herren er god! Salig er den mann som tar sin tilflukt til Ham. Hva er det som setter smak på maten, og som gjør at ting smaker godt? Vet ikke om du har tenkt på det? Matt 5:13-14 Dere er jordens salt. Men hvis saltet mister sin saltkraft, hvordan skal det da kunne bli salt igjen? Da er det ikke godt for noe annet enn å kastes ut og bli tråkket ned av menneskene. Dere er verdens lys. En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules. Kol 4:6 Deres tale må alltid være vennlig, krydret med salt, slik at dere kan vite hvordan dere bør svare hver enkelt. Vi har kanskje ofte følt fordømt når vi leser disse versene, og tenker at: ja jeg må prøve å bli mer salt. Men sannheten er at du er salt allerede, du trenger ikke prøve å bli det. Men det vil miste sin kraft hvis du ikke er klar over at du er det. Du er alt hva Kristus er allerede. Hva vi det si at du er salt? Før så hørte jeg ofte at: ja du er salt og du må forhindre forråtnelse, så for en hver pris fortell mennesker at de er noen store syndere, og alle synder de gjør og si at de må omvende seg! Og Vi må si imot og protestere mot alt det umoralske i samfunnet. Jeg er enig at salt vil hindre forråtnelse, men hva er det vi bruker salt til først og fremst? Vi bruker det for å fremheve smaken på maten vi spiser. Hvis vi presenterer Jesus som noe som er bra og smaker godt, så vil andre bli nysgjerrige på det også, og de ønsker å smake det. Gud er god og han smaker godt, det er slik vi skal presentere ham. Ikke med dom og fordømmelse. Vi kan invitere mennesker ved å si: Prøv det, smak det og se om ikke Gud virkelig er god! Vi skal fortelle om hans godhet og kjærlighet, og når vi og andre virkelig får smake det så vil det forhindre forråtnelse i tillegg. Ofte har vi kristne satt ting litt på hode.

Posted by Bibelundervisning on 4. september 2016

 Litt tekst:

Salme 34:9
Smak og se at Herren er god! Salig er den mann som tar sin tilflukt til Ham.

Hva er det som setter smak på maten, og som gjør at ting smaker godt?
Vet ikke om du har tenkt på det?

Matt 5:13-14
Dere er jordens salt. Men hvis saltet mister sin saltkraft, hvordan skal det da kunne bli salt igjen? Da er det ikke godt for noe annet enn å kastes ut og bli tråkket ned av menneskene.
Dere er verdens lys. En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules.

Kol 4:6
Deres tale må alltid være vennlig, krydret med salt, slik at dere kan vite hvordan dere bør svare hver enkelt.

Vi har kanskje ofte følt oss fordømt når vi leser disse versene, og tenker at: ja jeg må prøve å bli mer salt. Men sannheten er at du er salt allerede, du trenger ikke prøve å bli det. Men det vil miste sin kraft hvis du ikke er klar over at du er det.
Du er alt hva Kristus allerede er.

Hva vi det si at du er salt?
Før så hørte jeg ofte at: ja du er salt og du må forhindre forråtnelse, så for en hver pris fortell mennesker at de er noen store syndere, og alle synder de gjør og si at de må omvende seg! Og Vi må si imot og protestere mot alt det umoralske i samfunnet.

Jeg er enig at salt vil hindre forråtnelse, men hva er det vi bruker salt til først og fremst? Vi bruker det for å fremheve smaken på maten vi spiser.

Hvis vi presenterer Jesus som noe som er bra og smaker godt, så vil andre bli nysgjerrige på det også, og de ønsker å smake det.
Gud er god og han smaker godt, det er slik vi skal presentere ham. Ikke med dom og fordømmelse.
Vi kan invitere mennesker ved å si: Prøv det, smak det og se om ikke Gud virkelig er god!

Vi skal fortelle om hans godhet og kjærlighet, og når vi og andre virkelig får smake det så vil det forhindre forråtnelse i tillegg.
Ofte har vi kristne satt ting litt på hode.

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?