Slide 1

Previous Next

Skilsmisse og gjengifte (video)


Opprettet onsdag 30. mai 2018 00:00 Publisert Treff: 4607

Kategori: Undervisning fra Bibelen på video

Er det en stor synd og går jeg fortapt hvis jeg gifter meg på nytt?
Dette temaet er et omdiskutert og et vanskelig tema å snakke om. Det kan bringe opp mange følelser og en del kan fort komme med en moralsk pekefinger å trekke frem noen skriftsteder som virker fordømmende, eller for de som har opplevd det kan det være følelser som: skam og skyld.

Mange kristen føler at de er mislykkede og annenrangs kristne for de de ikke fikk til ekteskapet, og de kan lett føle at andre kristne fordømmer dem, spesielt hvis de skulle finne på å gifte seg på nytt.

Før var jeg selv litt forvirret på dette, og holdt meg unna temaet, men det hjalp meg en del å se det fra vinkelen som jeg vet Gud ønsker at vi skal det fra, se det gjennom at det handler om et fellesskap og kjærlighetsforhold med Gud og hverandre.
Hvis jeg er en god far, vil jeg mine barn det aller beste. Hvis de blir såret, sønderknust, få et knust hjerte og så videre, selv om de kanskje selv er skyldig i det, ville jeg fremdeles ønske å støtte dem, hjelpe dem, prøve å gjenopprette og ønske dem det beste.
Jeg har tro på at Gud er en god far!


  {plusone}

Før du går videre tenk også på om du skulle ønske å støtte oss og denne tjenesten, spesielt hvis den har fått betydd noe for deg!
Det tar tid og penger å lage disse siden, pluss at vi er misjonærer blant et folkeslag fra Myanmar (Burma), og deler de gode nyhetene med dem.
For å gjøre det vi gjør er vi avhengig av frivillige gaver.

Bruke gjerne Vipps på 900 90 354 eller se denne siden!

Flere valg:


Du kan se  undervisningen under


 

 


   


 

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?